Hoofdinhoud

Een opknapbeurt voor je huis

Woningen

Ernis Schilderwerken is begonnen  met het schilderen van woningen. Nog steeds is dit een heel belangrijk onderdeel. Ernis Schilderwerken heeft in de loop van 23 jaar een uitstekende naam opgebouwd in een brede regio, en heeft daardoor een groot aantal vaste klanten. Nieuwbouw, onderhoud, meerjarenplanningen en behang. Onze medewerkers zorgen voor een perfect resultaat.

 

Beglazing

Ernis Schilderwerken levert en plaatst alle soorten beglazing. Onze vakmensen staan klaar om glasschades en nieuwe beglazing snel en doeltreffend te herstellen en/of te plaatsen. We bieden gedegen advies in veiligheids-, zonwerend-, akoestisch-, brandwerend- en gefigureerd glas. Afhankelijk van de hoeveelheid te plaatsen glas, kunnen we samenwerken met een collega bedrijf.

Contact opnemen

Gevelonderhoud en -reiniging

Het reinigen en impregneren van diverse soorten gevels, begint met het onderzoeken van de gevel en het vaststellen van de onderhoudswerkzaamheden. Goed advies en een perfecte uitvoering zorgen voor een langdurig resultaat.

Diensten

Ernis staat borg voor resultaat-gericht vastgoed onderhoud. Daaronder verstaan wij: kwaliteit in onderhoud, gericht op een vooraf afgesproken (eind) resultaat. Dat betekent dat de onderhoudsschilders niet alleen weten hoe en wat ze doen, maar ook waarom. Zo bent u verzekerd van professioneel en onderbouwd advies. In combinatie met onze pro-actieve werkwijze levert dit veelal een kostenbesparing bij de opdrachtgever op.
Wij verzorgen alle soorten schilderwerken accuraat en professioneel. Buiten- en binnenwerk, inclusief wandafwerking. In opdracht van woningbouwverenigingen, particulieren, aannemers en architecten. De basis leggen we met een goede voorbereiding, het prepareren van de ondergrond en (kleur)advies. Zo werken we gericht naar het gewenste technisch en esthetisch mooie eindresultaat.
Het spuiten van muren of plafonds is een goede oplossing voor de wandafwerking in een woning. Het schilderen van muren of plafonds in een woning is vaak een tijdrovende en intensieve klus. Hiervoor is spuiten een goede oplossing. Het is snel, effectief, én ook nog eens egaal.
De juiste plafond- en/of wand afwerking kiezen is een lastige keuze. Onze schilders geven hierin graag advies. Zo komen we samen tot een juiste oplossing.
Van advies tot uitvoering. Van het herstellen van houtschade tot betonrot. En van schilderwerk tot het leveren en plaatsen van alle soorten beglazing. Door gebruik te maken van afschermingen en speciale verfproducten zijn we minder weersafhankelijk en werken we het gehele jaar door. Bij restauratie van karakteristieke (monumentale) panden gaat het om goed advies, de juiste materialen en verfproducten, kennis en vakmanschap. Ernis heeft de juiste specialisten in huis. Meesterschilders met expertise in authentiek- en restauratieschilderwerk.
Je huis voorzien van een extraatje kan heel makkelijk gedaan worden met behang. We bieden advies, in kleur, patroon en soort. Ernis levert en plaatst alle soorten behang.
Ernis Schilderwerken levert en plaatst alle soorten beglazing. Onze vakmensen staan klaar om glasschades snel en doeltreffend te herstellen. We bieden gedegen advies in veiligheids-, zonwerend-, akoestisch-, brandwerend- en gefigureerd glas.

Contact opnemen