Particulieren

Woningen


​​Met het schilderen van woningen startte Ernis en nog steeds is dit een heel belangrijk onderdeel. Ernis heeft in de loop van 40 jaar een uitstekende naam opgebouwd in een brede regio, en heeft daardoor een groot aantal vaste klanten. Nieuwbouw, onderhoud, meerjarenplanningen, behang, winter-schilderwerk; 
Onze medewerkers zorgen voor een perfect resultaat.

Allround & overal

 

Vanuit onze vestiging in Geffen werken we dagelijks met een groot aantal medewerkers aan het onderhoud van verschillende projecten. Met de groei van onze klantenkring, groeit ook ons team van medewerkers. Zo ziet u ons en ons werk op steeds meer plaatsen. 
Ernis Schilderwerken: allround, altijd en overal.

Beglazing


Ernis levert en plaatst alle soorten beglazing. Onze vakmensen staan klaar om glasschades snel en doeltreffend te herstellen. We bieden gedegen advies in veiligheids-, zonwerend-, akoestisch-, brandwerend- en gefigureerd glas.

Gevelonderhoud en -reiniging

 

Het reinigen en impregneren van diverse soorten gevels, begint met het onderzoeken van de gevel en het vaststellen van de onderhoudswerkzaamheden. Goed advies en een perfecte uitvoering zorgen voor een langdurig resultaat.

Facebook
LinkedIn
Instagram

Deze website wil gebruik maken van cookies.