Bedrijven

Vastgoed

Ernis staat in de onderhoudsbranche bekend als een moderne en betrouwbare organisatie. Het onderhouden van vastgoed is een belangrijke activiteit. Daarnaast zijn we ook met schilderwerk van kantoren en nieuwbouwprojecten in geheel Nederland actief.

 

Ernis staat borg voor resultaat-gericht vastgoed onderhoud. Daaronder verstaan wij: kwaliteit in onderhoud, gericht op een vooraf afgesproken (eind) resultaat. Dat betekent dat de onderhoudsschilders niet alleen weten hoe en wat ze doen, maar ook waarom. Zo bent u verzekerd van professioneel en onderbouwd advies. In combinatie met onze pro-actieve werkwijze levert dit veelal een kostenbesparing bij de opdrachtgever op.

Vastgoedonderhoud

  Kostenbesparend;

  Pro-actief;

  Inspectie en advies;

  Planmatige meerjaren aanpak;

  Preventieve maatregelen;

  Kwaliteit;

  Goed overleg en heldere afspraken;

  Gericht op resultaat;

  In alle seizoenen, het hele jaar door.

Nieuwbouw


Wij verzorgen alle soorten schilderwerken accuraat en professioneel. Buiten- en binnenwerk, inclusief wandafwerking. In opdracht van woningbouwverenigingen, particulieren, aannemers en architecten. De basis leggen we met een goede voorbereiding, het prepareren van de ondergrond en (kleur)advies.
Zo werken we gericht naar het gewenste technisch en esthetisch mooie eindresultaat.

Renovatie & restauratie


Van advies tot uitvoering. Van het herstellen van houtschade tot betonrot. En van schilderwerk tot het leveren en plaatsen van alle soorten beglazing. Door gebruik te maken van afschermingen en speciale verfproducten zijn we minder weersafhankelijk en werken we het gehele jaar door.
Bij restauratie van karakteristieke (monumentale) panden gaat het om goed advies, de juiste materialen en verfproducten, kennis en vakmanschap. Ernis heeft de juiste specialisten in huis. Meesterschilders met expertise in authentiek- en restauratieschilderwerk.

Industrieel schilderwerk


Onder extreme omstandigheden vakwerk leveren. Industrieel schilderwerk vraagt om een specifieke benadering waar hoge veiligheidseisen gelden en innovatieve oplossingen gevraagd worden.

Facebook
LinkedIn
Instagram

Deze website wil gebruik maken van cookies.